Publicat pe Lasă un comentariu

Unelte necesare în situații de urgență

Nimeni nu vrea să se găsească în astfel de situații dar cu toate acestea, uneori e bine să fim prevăzători și să ne pregătim în zilele bune pentru vremurile grele.

Îți punem la dispoziție o listă cu unelte de maximă utilitate în diferite situații extreme:

 

  • Echipamente de protecție

DA, echipamente de protecție! Chiar dacă nu ai de-a face cu o apocalipsă, siguranța și confortul tău trebuie să fie prioritară când vine vorba de a meșterii ceva. Îți recomandăm bocancii de la Wurth – picioarele și spatele tău o să ne mulțumească.

https://promaster.ro/produse/echipament-de-protectie/

 

  • Silicon și spumă de izolare

Era greu să găsești un instalator bun și înaintea situației de urgență. Tocmai de aceea îți recomandăm să nu mai arzi gazul de pomină (atât la propriu cât și la figurat) ci să te dotezi cu un stoc suficient de materiale izolatoare. Chiar dacă nu îți vor rezolva mereu problemele, o să le diminueze suficient de mult cât să ai timp să găsești un meseriaș.

https://promaster.ro/produse/altele/spuma-si-silicoane/

 

  • Generatoare electrice și role de curent

Chiar dacă ne este greu să recunoaștem, depindem mai mult ca oricând de curent. Doar nouă ni se întâmplă să cadă curentul exact în momentul în care meșterim cu spor? Pare o investiție mare dar utilitățile unui generator sunt multiple. 

https://promaster.ro/produse/generatoare-curent-electric/

Nu uita de un prelungitor suficient de lung pentru momentele în care nu vrei să stai la 2 metri de generatorul care face gălăgie și miroase a benzină (asta doar dacă nu îți place și ție acel miros). https://promaster.ro/produse/electrice/

 

  • Bormașină

Ști că ești un bărbat adevărat atunci când întorci capul după rafturile cu bormașini. Nu subestimăm utilitatea unei șurubelnițe clasice însă nu ai cum să pui un burghiu la o șurubelniță. Ai nevoie neapărat de o mașină de găurit, mai ales dacă stai la bloc și vrei să te pui la lucru pe la 5 dimineața. 🙂

https://promaster.ro/produse/scule-electrice/masini-de-gaurit-si-insurubat/

 

Așteptăm cu nerăbdare să ne spui care sunt uneltele pe care le folosești cel mai des în această perioadă.

Publicat pe Lasă un comentariu

Unelte pe care oricine trebuie să le aibă în gospodărie

Se stie foarte bine faptul că românilor le place să repare, să improvizeze și să realizeze tot felul de lucruri. Tocmai de aceea, 9 din 10 români sunt proprietarii caselor în care trăiesc. Suntem convinși de faptul că și tu ai un mic atelier sau ai încercat măcar odată să îți pui creativitatea în mișcare, dar probabil nu ai avut la îndemână uneltele necesare iar dacă erau pregătite, nu ai fost sigur cum să le folosești într-un mod corect și eficient.
Pentru că scopul este să te ajutăm, vom simplifica lucrurile pentru ca tu să te apuci cât mai repede de treabă.
Găsești mai jos principalele unelte de care ai nevoie dar și recomandări de utilizarea acestora.

Dacă ai în gospodărie toate aceste unelte, te felicităm și îți dorim mult spor în realizarea viitoarelor proiecte iar dacă iți lipsesc unele dintre ele te așteptăm cu drag în magazin pentru cele mai bune recomandări în materie de scule și unelte.

Publicat pe Lasă un comentariu

De ce este important să folosești scule și unelte de calitate?

Suntem siguri că ți s-a întâmplat să cumperi produse mai ieftine fie în urma unei recomandări fie că bugetul nu ți-a permis altceva. Pe moment ai fost mulțumit deoarece ți-ai îndeplinit cu succes misiunea, însă în timp ai ajuns să fi dezamăgit de calitatea aparatului care nu mai funcționază la fel ca înainte. Astfel ai ajuns să cheltui mai mult timp și bani pe schimbarea pieselor sau ai sfârșit prin a cumpăra un aparat nou. Atunci când vine vorba de scule și unelte, ne dorim ca investițiile pe care le faci să te ajute în munca pe care o depui și să facă față tuturor proiectelor tale. Drept urmare, îți recomandăm să cumperi unelte de calitate, de la producători recunoscuți.

Achiziționarea produselor de la PROMASTER, vine cu anumite avantaje printre care:

– posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de scule și unelte profesionale de calitate, fabricate de cele mai cunoscute branduri

– produse care îndeplinesc standardele internaționale în ceea ce privește securitatea la locul de muncă

– echipamente durabile în timp

– siguranța că produsele achiziționate nu te lasă când îți e lumea mai dragă

– consultanță de la oameni pasionați și pregătiți pe domeniul de activitate

– ești mereu eficient și lucrezi ca un profesionist

Acestea sunt doar câteva din avantajele de care te poți bucura atunci când alegi să utilizezi scule și unelte de înaltă calitate. Chiar dacă momentan nu ești dotat cu echipamente profesionale, poți să îți achiziționezi exact ce ai nevoie, la timpul potrivit.

Ți-am stârnit interesul? Intră în secțiunea de produse unde găsești  scule și unelte profesionale de calitate sau vino în magazinul nostru din Arad să afli mai multe detali despre produsele care te interesează.

Home

Publicat pe Lasă un comentariu

Proiecte DIY pentru casa ta!

Când vorbim despre proiecte DIY (do it yourself) facem referire la toate obiectele pe care le realizăm singuri fără să apelăm la un specialist.
Acest obicei prin care oamenii aleg să îşi realizeze singuri obiectele de mobilier, decoraţiunile sau chiar hainele şi bijuteriile, a devenit un trend dar şi o modalitate foarte bună de a econimisi bani.
Pentru a începe un proiect DIY ai nevoie doar de puţină imaginaţie şi de unelte care să te ajute să îţi pui ideile în aplicare.
Iată câteva imagini care ar putea să te inspire: