Politica de confidențialitate

Politica de confidentialitate/Prelucrarea datelor cu caracter personal

1. Introducere
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.promaster.ro, denumite in continuare Site-ul, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.
Vă rugăm să citiți cu atenție prezenta politică înainte de a utiliza acest site deoarece explică modul în care vom procesa datele cu caracter personal și cum folosim cookie-urile. Utilizarea acestui site presupune faptul că ați acceptat prezenta politică.

2. Cine suntem?
S.C. EVONIC TRADE S.R.L., cu sediul in Arad, str. Andrei Saguna, nr. 9, parter, jud. Arad, inmatriculata la Registrul Comertului avand codul unic de inregistrare 35146913, cu numarul de ordineJ2/1168/2015,in calitate de, proprietar si administrator al site-ului www.promaster.ro, respecta confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care acceseaza site-ul web. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile care sunt introduse in bazele noastre de date sunt utilizate numai in scopuri determinate, explicite si legitime.
! In cazul in care solicitam furnizarea datelor personale pentru activitati de marketing iar persoana care ne ofera aceste date nu a implinit in mod legal varsta de 16 ani, vom solicita acordul expres si scris al parintelui sau tutorelui minorului in cauza.

3. Definitii:
–  ANSPDCP = Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
–  “date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice,
psihice, economice, culturale sau sociale;
–  “prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;
–  “restrictionarea prelucrarii” inseamna marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;
–  “operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern;
–  “persoana imputernicita de operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului;
–  “destinatar” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte terta. Cu toate acestea, autoritatile publice carora li se pot comunica date cu caracter personal in cadrul unei anumite anchete in conformitate cu dreptul Uniunii sau cu dreptul intern nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de catre autoritatile publice respective respecta normele aplicabile in materie de protectie a datelor, in conformitate cu scopurile prelucrarii;
–  “consimtamant” al persoanei vizate inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.

4. Neangajarea raspunderii
Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor S.C. EVONIC TRADE S.R.L
S.C. EVONIC TRADE S.R.L. nu va acorda nici o garantie referitoare la:
a) evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
b) neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
Astfel S.C. EVONIC TRADE S.R.L nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. S.C. EVONIC TRADE S.R.L nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze S.C. EVONIC TRADE S.R.L printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

5. Marca si dreptul de autor
Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de S.C. EVONIC TRADE S.R.L sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre S.C. EVONIC TRADE S.R.L ori de titularul acestui drept.
Toate drepturile sunt rezervate S.C. EVONIC TRADE S.R.L.
Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea S.C. EVONIC TRADE S.R.L. sau a afiliatiilor sai.
S.C. EVONIC TRADE S.R.L. va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

6. Confidentialitate
Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a S.C.
EVONIC TRADE S.R.L, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea S.C. EVONIC TRADE S.R.L nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.
S.C. EVONIC TRADE S.R.L se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a S.C. EVONIC TRADE S.R.L, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea S.C. EVONIC TRADE S.R.L nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.
S.C. EVONIC TRADE S.R.L se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

7. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal
Cand vizitati site-ul web al S.C. EVONIC TRADE S.R.L., serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract/ comanda online.
Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta si livra produsul-produsele comandate.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail), dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

8. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului
Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre S.C. EVONIC TRADE S.R.L. in urmatoarele scopuri:
– de marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail si SMS cu privire la produse si servicii (inclusive noile produse si servicii ale S.C. EVONIC TRADE S.R.L), promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de catre S.C. EVONIC TRADE S.R.L. si de partenerii sai si administrare a bazei de date clienti (consumatori, numai in masura in care persoana vizata si-a exprimat acordul expres si neechivoc pentru prelucrarea
e-mail-ului si/sau telefonului in acest scop;
– in scopul prelucrarii solicitarii dumneavoastra, inclusiv pentru asistenta clienti. S.C. EVONIC TRADE S.R.L. se obliga sa nu faca publice datele cu caracter personal transmise de catre dumneavoastra prin intermediul Site-ului si sa nu le dezvaluie catre terte parti, cu exceptia situatiei in care nu se afla intre partenerii agreati in mod expres de catre S.C. EVONIC TRADE S.R.L. Intr-o asemenea situatie, S.C. EVONIC TRADE S.R.L. se va asigura ca partenerul colaborator, ales cu atentie, va indeplini cerintele legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal.
– in scopuri statistice, pentru evaluarea gradului de satisfactie al clientilor in raport cu serviciile S.C. EVONIC TRADE S.R.L. Raspunsurile dumneavoastra sunt strict confidentiale si vor fi utilizate exclusiv in scopul imbunatatirii serviciilor noastre; datele sunt colectate si prelucrate prin intermediul unei aplicatii externe astfel incat nu va exista nicio conexiune intre datele dumneavoastra cu caracter personal si raspunsurile date de dumneavoastră prin acest chestionar.

9. Masuri pentru asigurarea securitatii datelor cu caracter personal

S.C. EVONIC TRADE S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic dar nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softurilor cu care este dotat si care sunt furnizate de societati terte, producatoare de programe de calculator.
Desi S.C. EVONIC TRADE S.R.L.a luat masuri de securitate pentru a preveni pierderea datelor, utilizarea incorecta sau necorespunzatoare si accesul neautorizat, nu se poate garanta securitatea absoluta a datelor transferate pe internet.
10. Informatiile oferite prin intermediul site-ului
Orice persoana care viziteaza Site-ul www.promaster.ro si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:
• prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C. EVONIC TRADE S.R.L.in vederea efectuarii de studii de piata;

• transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct, numai in masura in care persoana in cauza si-a exprimat acordul cu privire la primirea unor asemenea informatii, prin bifarea in mod corespunzator a casutei indicate;
• solutionarea de catre S.C. EVONIC TRADE S.R.L.a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina „Contact” din site);
• alte activitati intreprinse de S.C. EVONIC TRADE S.R.L. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
S.C. EVONIC TRADE S.R.L. va pastra confidentialitatea acestor informatii.

11. Drepturile dumneavoastra
Dreptul de acces la datele dumneavoastra
Puteți solicita în orice moment informații despre datele cu caracter personal stocate în legătură cu dumneavoastră, originea datelor, destinatarii acestora, scopul stocării, precum și despre persoanele și entitățile cărora le transmitem periodic datele dumneavoastră cu caracter personal. În Plus, aveți dreptul de a vă actualiza, corecta, bloca sau șterge datele, în conformitate cu prevederile legale.
Dacă ne-ați furnizat date cu caracter personal și doriți să știți dacă și ce date cu caracter personal stocăm în legătură cu dumneavoastră sau dacă doriți informații despre utilizarea datelor dumneavoastră sau despre corectarea /blocarea / ștergerea datelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin email la sau printr-o cerere scrisa.
Dreptul de a rectifica datele dumnevoastra
Din contul de client aveti posibilitatea ca oricand sa efectuati modificarile dorite asupra datelor dumneavoastra.
Dreptul la stergerea datelor dumneavoastra (“dreptul de a fi uitat”)
Aveți în orice moment dreptul de a vă retrage consimțământul. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea procesării în baza consimțământului acordat înainte de retragerea acestuia.
Datele dumneavoastra vor fi sterse la solicitarea dumneavoastra daca acestea nu mai sunt necesare pentru derularea contractului (scopului pentru care au fost colectate) sau nu exista o reglementare in vigoare care sa ne oblige sa pastram aceste date. Astfel documentele financiar contabile trebuie pastrate pe o perioada de 10 ani cu incepere de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite, conform Ordinul MFP nr. 2634/2015.
Dreptul de a va opune prelucrarii
Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale. In cazul in care va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra in scopul derularii contractului acesta nu va mai putea fi derulat si indeplinit. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment.
Dreptul de a cere restrictionarea prelucrarii
Aveti dreptul de a cere restrictionarea limitarii pentru verificarea corectitudinii datelor prelucrate.
Dreptul la portabilitatea datelor
Puteti solicita portarea datelor furnizate de dumneavoastra pentru derularea contractului sau in alte scopuri in format electronic.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@promaster.ro
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei sau catre Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca S.C. EVONIC TRADE S.R.L. poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site.
Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra printr-o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: contact@promaster.ro

12. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.
„Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si S.C. EVONIC TRADE S.R.L. in privinta utilizarii site-ului www.promaster.ro.
S.C. EVONIC TRADE S.R.L. isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o
anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Așadar, vă rugăm să analizați periodic modificările aduse Politicii noastre de confidențialitate.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa contact@promaster.ro