Politica de retur

Adresa la care se trimit coletele de retur este: Arad, str.Andrei Saguna nr.9, jud.Arad Romania.

In caz de retragere din contract, clientul este obligat sa restituie produsele achizitionate in termen de maximum 30 zile de la data retragerii din contract.
Modalitati si termene de returnare a produselor:
Clientul se obliga sa notifice promaster.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la contact@promaster.ro sau prin telefon la numaril 0770314251 in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, promaster.ro poate refuza coletul returnat.

Informatiile necesare care trebuie furnizate promaster.ro pentru trimiterea curierului sunt urmatoarele:
• data expedierii coletului;
• numarul Comenzii;
• suma de returnat;
• adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;
• modalitatea de plata dorita (datele contului bancar sau voucher de cumparaturi echivalent cu suma produselor returnate).

La primirea informatiilor referitoare la intentia de retur a clientului, promaster.ro efectueaza o solicitare la curier si trimite curierul la adresa indicata in comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat.
Conditii de returnare a produselor:
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu promaster.ro).
Termene de returnare a banilor:
Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care promaster.ro este informat de catre client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.

Dupa validarea returului, clientul poate primi, la alegere, contravaloarea produselor sub forma unui cupon valoric pe care il va putea folosi in termen de 30 zile de la data confirmarii primirii returului de catre promaster.ro. Dupa aceasta data cuponul isi pierde valabilitatea.